Paul Wall's Message Board
Forums
General Discussions
Paul Wall
Paul Wall Peoples Champ Promo Tour Schedule|
Go
![]() |
New
![]() |
Find
![]() |
Notify
![]() |
Tools
![]() |
Reply
![]() |
|
Following is the current tour schedule for The Peoples Champ Promotional Tour. Dates and locations may be added, and more information will be added to this thread as it comes.
Thursday - 7/7 - New Orleans/Mobile, AL - Promo Friday - 7/8 - Atlanta, GA - Promo Saturday - 7/9 - Atlanta, GA - Promo Sunday - 7/10 - Chattanooga, TN - Promo Monday - 7/11 - Chattanooga/Nashville, TN - Promo Tuesday - 7/12 - Memphis, TN - Promo Wednesday - 7/13 - St. Louis, MI - Promo Thursday - 7/14 - Chicago, IL - Promo Friday - 7/15 - Chicago, IL - Promo Saturday - 7/16 - Indianapolis, IN - WHHH Black Expo Sunday - 7/17 - Detroit, MI - Promo Monday - 7/18 - Detroit, MI - Promo Tuesday - 7/19 - Cleveland, OH - Promo Wednesday - 7/20 - Columbus/Cincinnati, OH - Promo Thursday - 7/21 - Boston, Mass. - Promo Friday - 7/22 - Providence/Hartford - Promo Saturday - 7/23 - Atlanta, GA - WHTA Radio Sunday - 7/24 - New York/Philedelphia - Cosmic Kev Promo Show Sunday - 7/24 - Houston, TX - Party 104.9 Radio Monday - 7/25 - Albany, NY - Promo Tuesday - 7/26 - Philadephia, PN - Promo Wednesday - 7/27 - Baltimore/DC - Promo Thursday - 7/28 - DC/Richmond - Circuit City In Store Friday - 7/29 - Norfolk - Promo Saturday - 7/30 - Detroit, MI - WJLB Car Show Sunday - 7/31 - Los Angeles, CA - Promo Monday - 8/1 - Los Angeles, CA - Promo Tuesday - 8/2 - San Fransisco, CA - Promo Tuesday - 8/2 - Sacramento, CA - Tower Records In Store Wednesday - 8/3 - Portland - Promo Thursday - 8/4 - Seattle - Promo Friday - 8/5 - Pheonix, AZ - Promo Saturday - 8/6 - Charlotte, NC - WPEG Radio Thursday - 8/11 - San Diego, CA - Navy Base Performance Friday - 8/12 - San Diego, CA - WEA Zone @ Club NARM Saturday - 8/13 - San Diego, CA - WEA Zone @ Club NARM Monday - 8/15 - Anger Managment Tour Dates TBD Tuesday - 8/16 - Anger Managment Tour Dates TBD Wednesday - 8/17 - Anger Managment Tour Dates TBD Thursday - 8/18 - Anger Managment Tour Dates TBD Friday - 8/19 - Anger Managment Tour Dates TBD Saturday - 8/20 - Anger Managment Tour Dates TBD Sunday - 8/21 - Anger Managment Tour Dates TBD Monday - 8/22 - Anger Managment Tour Dates TBD Tuesday - 8/23 - Anger Managment Tour Dates TBD Wednesday - 8/24 - Anger Managment Tour Dates TBD Thursday - 8/25 - Anger Managment Tour Dates TBD Friday - 8/26 - Anger Managment Tour Dates TBD Saturday - 8/27 - Anger Managment Tour Dates TBD Sunday - 8/28 - Miami, FL - MTV Awards Monday - 8/29 - Anger Managment Tour Dates TBD Tuesday - 8/30 - Anger Managment Tour Dates TBD |
|||
|
| Powered by Eve Community |
| Please Wait. Your request is being processed... |
|
Paul Wall's Message Board
Forums
General Discussions
Paul Wall
Paul Wall Peoples Champ Promo Tour Schedule